Annons

 i Magazinet

Nu är väntan över och ett alldeles rykande färskt nummer av +MagazineFishEco ligger och väntar på att bli läst. Och vilket nummer det är sen!

Vi har åter besökt en av våra svenska betesbyggare i ett hemma-hos-reportage, och denna gång är det Gäddgapet från Värmland som fått visa upp sina heligaste vrår och kamrar.

Vi har även den stora äran att välkomna trollingvirtuosen och tvåfaldigt nordiska mästaren i trolling, Anders Bladh, till vår skribentskara. Han kommer att leverera trollinglektyr för trollingfolket, och rivstartar med en mastodontartikel om klurig vårtrolling efter lax och öring på Vänern. Sex rutinerade team bjuder på sina tips och erfarenheter. JanO åkte till Rügen och hittade det bortglömda hamnfisket efter storgäddor. Han fick dessutom en lektion i ismete med deadbait av duktiga Anders Fiskesyndrom Perols.

Nyss nämnde herre har även håvat in ett knippe nya beten till Betesbyggartorget som alltså är påfyllt med godsaker. Prylar i massor, tester och mycket, mycket mer, i detta nummer av +MagazineFishEco. Låt det väl smaka…

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!