Annons

 i Mässor

Olle Lidesjö, tidigare försäljningschef på ABU Garcia och ett välkänt ansikte i sportfiskesverige, går in som ambassadör för Swedish Game Fair.

Mässan som i år storsatsar på sportfiske och predatorfiske.

– Det känns roligt att knyta ett så pass starkt namn inom fisket till Swedish Game Fair. Olle kommer vara ambassadör för mässan och även vara sammankallande i mässans sportfiskegrupp, berättar Torbjörn Larsson på Swedish Game Fair.

I år har Swedish Game Fair gjort en storsatsning på just sportfisket och på mässan kommer det att finnas allt som hör sportfisket till med flera stora butiker och leverantörer på plats. Mässan har också egna bryggor där utställarna kommer att visa upp grymma båtar och kajaker där de hör hemma – i vattnet!

– Det känns roligt att få bli en del av Swedish Game Fair. Branschen behöver en bra mässa utomhus för sportfisket och här finns det verkligen potential, säger Olle Lidesjö.

Kontaktpersoner Johan Åkerman Torbjörn Larsson Projektsäljare Mässchef 070-328 95 60 070-818 81 00 johan.akerman@nortuna.se torbjorn.larsson@nortuna.se

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!