Annons

 i Notiser, Tävling

Svante Otter som driver Svenska Specimentävlingen rapporterar senaste nytt från tävlingen som samlar Sveriges skickligaste sportfiskare! Vilket fantastiskt fint år det blir!

– Tjena allesammans här kommer en liten uppdatering från svenskan. Vi har nått nått lite mer än halva tävlingsåret och det har anmälts hela 725 st godkända fiskar i tävlingen vilket är riktigt bra. Både den individuella tävlingen och lagtävlingen är väldigt tighta poängmässigt, det är riktigt spännande att följa varje uppdatering och förändring och det kommer bli en rejäl fight om topplaceringarna. Just nu i sommarhettan så minskar anmälningarna en aning vilket är helt normalt då många fiskar går på sparlåga i värmen. Detta års upplaga har innehållit många galet fina fiskar som ni kan in och kika på i listorna.

Alexander Björk

Alexander Björk med magisk färna på 3220 gram!

Jag är väldigt nöjd som tävlingsledare då 99,9 procent sköter sig exemplariskt hittills. Dock vill jag ta chansen att poängtera vikten av att använda avkrokningsmatta eller annat underlag under fisken vid foto på marken eller i båt osv allt för att minska skaderisken på fisken. Dessutom är det väldigt tråkigt att behöva ikke godkänna fiskar pga av felaktig behandling, finns inga ursäkter till att inte lägga ett underlag under fisken vid fotografering på marken eller liknande , alla kan klara av detta.

Christer Sjaunja

Galet fin ruda för Christer Sjaunja 2140 gram!

Vill tacka alla som medverkar i tävling och säga att jag är jäkligt glad att få driva denna tävlingen och hoppas på ännu fler deltagare till nästa säsong. Nu köttar vi alla vidare under 2021 och försöker ta ännu flera gigantiska exemplar av alla arter! Alla resultat hittar ni här!

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera