Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser, Press/Reklam

Pike Fight 2021 – Grattis till vinsten Team Svartzonker!!! Årets säsong av Pike Fight är över! Som vanligt har vi bjudits på fantastisk sportfiske-TV och utgången har aldrig på något sätt varit självklar, spänning från första till sista kastet!

Nu har vi ett vinnarteam! Claes Svartzonker Claesson och Micke Snoken Nilsson, Team Svartzonker! Radaparet som kanske mest av alla förmedlat fiskepassion och framför allt humor med lika mycket kärlek!

Så här berättar Claes om säsongen:

Stort grattis till vinsten! Hur kändes det att vinna?

– Helt magiskt, helt fantastiskt! Äntligen, efter fem år så var det äntligen vår tur! Vi firade med att käka en ordentlig middag, bara jag och Snoken! Det är ju så mycket hysch hysch kring resultaten så när vi väl visste fick vi ta det lugnt!

Varför vann ni Pike Fight!

– Vi fiskade helt enkelt bäst!!! Mot galet duktiga motståndare, svenskt fiskeelit å det känns så fantastiskt bra! Tror att Snoken och jag knäckte koden på första vattnet väldigt tidigt. Det gav oss självförtroende för resten av dagarna! Våra beten stämde, gäddorna ville ha det vi serverade!

Är ni med nästa år?

– Självklart! Vi måste ju vara med och försvara oss!

Några förändringar nästa år!

– Vi har lärt oss att ta allt på största allvar under tävlingsdagarna men… för att inte Snoken ska helt go banans hade vi år med oss såpbubblor för att ta udden av nerverna! Sånt behövs! Nästa år blir det något annat! More to come!

Tack Claes och Snoken för att ni ger oss världens bästa fiskeunderhållning och återigen stort och välförtjänt grattis! Se alla avsnitt här!

//Jan O FishEco

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera