Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Pinewood står i final om marknadsföringspriset Guldstickan som delas ut av Marknadsföreningen i Jönköping. Guldstickan har delats ut sedan 1992 till det företag, den organisation, förening eller person i Jönköpings län som under året varit bäst på att marknadsföra sig.

De nominerade bedöms av en jury utifrån kriterierna Affärsnytta, Uthållighet och Kreativitet. Det kan vara en stor eller liten kreativ insats som belönas, det viktigaste är att aktiviteten har lett till en iögonfallande marknadsföring och stor framgång för vinnaren.

Av de nominerade företagen har nu tre stycken gått vidare till final. Motiveringen till Pinewoods finalplats lyder:

Med rötter starkt förankrade i den egna verksamheten, den egna personalen och tydliga värderingar har Pinewood lagt grunden för ett genuint varumärke. Genom uthållig, personlig och okomplicerad kommunikation har företaget stärkts genom att på ett trovärdigt sätt lyfta fram de egna medarbetarna mitt i verkligheten.

– Nomineringen till årets marknadsföringsinsats är en bekräftelse på att vi med passion via vår varumärkesstrategi har lyckats att skapa en genuin och trovärdig kommunikation som når ut och berör. Genom att på ett autentiskt sätt förmedla Pinewoods kärnvärden och drivkraft vill vi sänka tröskeln ut i naturen och bidra till ett aktivt friluftsliv för fler människor. Vi finner en stor stolthet i att vårt varumärkesarbete leder till att fler upptäcker naturen och att vi därmed även bidrar till ett ökat välmående, säger Charlotta Malmberg, marknadschef Pinewood.

Förutom Pinewood har HV71 och utmärkelsen Årets unga ledande kvinna varsin finalplats. Vinnaren utnämns på Jönköpingsgalan den 25 mars.

Relaterade länkar
Läs mer om Guldstickan på Marknadsföreningen i Jönköpings hemsida
Se de nominerade på Jönköpingsgalans hemsida


Pinewood är ett småländskt familjeföretag som sedan 1996 brinner för ett aktivt friluftsliv. Företaget skapar kläder och utrustning inom segmenten outdoor, jakt, fiske och hundsport, och finns representerade i både Sverige och i Europa. Varje söm i varje plagg är designad med erfarenhet, kunskap och omtanke, i Värnamo. Med sina rötter och liv i skogen är Pinewood djupt medvetna om det ansvar ett globalt klädmärke har för klimatet och hållbarhet är således en viktig fråga. Med Pinewood ska du varje dag känna dig trygg, fri, bekväm och inspirerad i naturen – oavsett årstid och väder.

Sportfiskeprylar

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera