Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Pinewood skänker istället för sänker! Pinewood meddelar sitt beslut att i år igen avstå från prissänkningar under årets Black Week och istället engagera sig i en insats till förmån för cancerforskning.

Pinewood har sedan några år tillbaka beslutat att inte sänka sina priser under Black Friday, och detta ställningstagande upprätthålls även under årets Black Week. Traditionellt sett präglas Black Week av prissänkningar och försäljningsaktioner, men Pinewood har valt en annan väg för att göra en verklig skillnad. Istället för att locka kunder med rabatter strävar teamet på Pinewood efter att bidra till något som skapar en positiv känsla i hjärtat. Snarare än att genomföra prissänkningar, är företagets intention att ge tillbaka.

Under perioden från fredagen den 24 november till söndagen den 26 november kommer Pinewood oavkortat att skänka alla intäkter från försäljningen via deras svenska e-handel till den livsviktiga cancerforskningen. Helgens insamlingsinsats utgör en fortsättning på initiativet #pinewoodmotcancer.

Beslutet att stödja cancerforskningen under Black Week är en fortsättning på Pinewoods initiativ, #pinewoodmotcancer, där företaget strävar efter att öka medvetenheten och bidra till bekämpningen av cancer. Med statistiken som visar att en av tre människor drabbas av cancer, känner sig Pinewood, precis som många andra, personligt engagerade i att göra en insats för att bekämpa denna fruktansvärda sjukdom. Inom Pinewoods team har flera medlemmar kämpat mot eller påverkats av cancer, och därför har beslutet att stötta cancerforskningen blivit en hjärtefråga för företaget.

– Det är inte bara sjukdomen som är hemsk, det är helheten av själva lidandet den skapar för alla runtomkring, säger Timar Mathiasson, lageravdelningen Pinewood.

– Det är självklart för oss att bidra på det sätt vi kan, säger bolagets VD Bengt Rimark.

Läs mer om Pinewoods engagemang och deras bidrag till att driva den livsviktiga cancerforskningen framåt på deras hemsida www.pinewood.eu.


Pinewood är ett småländskt familjeföretag som sedan 1996 brinner för ett aktivt friluftsliv. Företaget skapar kläder och utrustning inom segmenten outdoor, jakt, fiske och hundsport, och finns representerade i både Sverige och i Europa. Varje söm i varje plagg är designad med erfarenhet, kunskap och omtanke, i Värnamo. Med sina rötter och liv i skogen är Pinewood djupt medvetna om det ansvar ett globalt klädmärke har för klimatet och hållbarhet är således en viktig fråga. Med Pinewood ska du varje dag känna dig trygg, fri, bekväm och inspirerad i naturen – oavsett årstid och väder.

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera