Annons

 i Eko/Miljö, Notiser

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Vi på Pinewood vill göra skillnad och vill med vårt initiativ #pinewoodmotcancer bidra till att driva cancerforskningen framåt. Under oktober skänker vi därför oavkortat vinsten från alla köp via vår svenska e-handel på www.pinewood.eu till cancerforskningen.

En av tre människor får cancer. Men alla drabbas. Ett cancerbesked kastar omkull tillvaron både för den som drabbas och dess anhöriga. Orden räcker helt enkelt inte till för att beskriva den ofattbara känslan av maktlöshet.

Vi i team Pinewood är inget undantag från statistiken. Även vi har drabbats hårt av cancerns framfart. Flera i teamet har kämpat och kämpar mot sjukdomen, både med egen cancerdiagnos och som nära anhörig. Därför ligger vårt engagemang oss väldigt nära hjärtat, vi vill tillsammans göra en insats i kampen mot cancer.

Pinewoods engagemang för att driva cancerforskningen framåt sträcker sig långt tillbaka. Vi har sedan flera år tillbaka engagerat oss i kampen mot cancer genom att stödja Barncancerfonden, samt startat konceptet Rosa Jakt till förmån för cancerforskningen.

– Att tvingas inse att cancer inte bara drabbar andra har varit en viktig lärdom för livet och det är en självklarhet för oss på Pinewood att göra en aktiv handling i kampen mot cancer. För ord räcker inte till, säger Rainer Rüssel VD ochgrundare. Genom att bidra till cancerforskningen investerar vi i någons morgondag. Tillsammans kan vi säkerställa att färre drabbas och att fler överlever cancer.

– Jag har besegrat cancer och haft turen att få leva vidare. Jag lever i nuet och tar inte morgondagen för given. Det finns så mycket hopp, men det behövs mer. Forskningen måste fortsätta att drivas framåt, säger Carina från team Pinewood.

Läs mer om vårt engagemang och vårt bidrag till att driva den så livsviktiga cancerforskningen framåt på vår hemsida www.pinewood.eu.

 

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera