Annons

 i Press/Reklam

Vi på Pinewood vill med vårt initiativ #pinewoodmotcancer bidra till att driva cancerforskningen framåt. Under hösten erbjuder vi därför ett urval av produkter där hela intäkten oavkortat skänks till cancerforskningen.

En av tre människor får cancer. Men alla drabbas. Ett cancerbesked kastar omkull tillvaron både för den som drabbas och dess anhöriga. Ord kan inte beskriva den ofattbara känslan av maktlöshet. Vi i team Pinewood är inget undantag från statistiken.

Även vi har drabbats hårt av cancerns framfart. Flera i teamet har kämpat och kämpar mot sjukdomen, både med egen cancerdiagnos men även som nära anhörig. Därför ligger det oss väldigt nära hjärtat att göra en insats i kampen mot cancer. Pinewood har sedan flera år tillbaka engagerat sig i kampen mot cancer genom att stödja Barncancerfonden, samt varit med i startandet av konceptet Rosa Jakt till förmån för cancerforskningen, för att nämna några.

– Att tvingas inse att cancer inte bara drabbar andra har varit en viktig lärdom för livet och det är en självklarhet för oss på Pinewood att göra en aktiv handling i kampen mot cancer. För ord räcker inte till, säger Rainer Rüssel VD och grundare.

Genom att bidra till cancerforskningen investerar vi i någons morgondag. Tillsammans kan vi säkerställa att färre drabbas och att fler överlever cancer.

-Jag har besegrat cancer och haft turen att få leva vidare. Jag lever i nuet och tar inte morgondagen för given. Det finns så mycket hopp, men det behövs mer. Forskningen måste fortsätta att drivas framåt, säger Carina från team Pinewood.

Läs mer om vårt engagemang och vårt bidrag till att driva den så livsviktiga cancerforskningen framåt på vår hemsida www.pinewood.eu

Kontaktperson: Charlotta Malmberg charlotta.malmberg@pinewood.se, 076-4925371 Marknadschef Pinewood AB

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera