Annons

interfiske-daiwa-p
 i Fluga

Lördagens enhandsgrenar följdes upp med tvåhandsgrenarn på söndagen. Vädret hade vänt och nu var det både blåsigt och kallt. Första grenen ut var Salmon distance. I kvalet var det jämt men naturbegåvingen Benrt Johansson slog till ed kvallängsta som var precis under det svenska rekordet. Bernt hade nog inte mer än 10 minuters träning med den utrustningen så han är nog en förmåga att hålla koll på framöver. jag kvalade in på en tredje plats. I finalen gick det riktigt bra för mig.

Jag lyckades kasta 55 meter och med det vann jag inte bara grenen utan tog även det Svenska rekordet. Det kändes som manna efter lördagens resultat som jag inte alls var nöjd med. För att fira vinsten efteranmälde jag mig till 15,1 fot Spey grenen. Då jag inte hade vadare med mig så var det bara att dra på sig shortsen. Kallt i luften men varmt i vattnet. Det gick även bra i denna tvåhandsgren. jag kom in som kvalfyra. Jag följde upp det med att sluta fyra och det är jag riktigt nöjd med. Tvåhandskastningen vid laxfisket verkar ha lat en fin grund att bygga en tävlingskarriär på…

I den totala sammanställningen slutade jag 3:a efter två av de bästa kastarna i Norden. Jag skulle inte ens skämmas att ranka dem som topp fem i världen. Men, nästa gång är målet att vara före minst en av dem…

Salmon distance: 1. Magnus Uhr 2. Fredrik Hedman3. Ronny Landin
Damer: 1. Anna Stenberg

Spey 15’1: 1. Stefan Siikavaara 2. Magnus Hedman 3. Fredrik Hedman 

//Magnus Uhr +FishEco 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera