Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser

En ny podcast helt ägnad åt gäddfiske har premiär denna helg. I ”Gäddpodden” dyker sportfiskeskribenterna Oscar Trowald och John Zafaradl djupt ner i det som engagerar dem allra mest – ett sjyst och hållbart svenskt storgäddfiske. 

Antalet svenska podcasts om sportfiske blir fler och fler. Formatet passar för såväl fisketips, reportage, intervjuer, djupdykningar och allmänt fiskesnack. Gäddpodden hamnar i gränslandet mellan de två sistnämnda.

– Vi fann varandra genom skrivandet och kände att vi vilade mot samma värdegrund vad gäller svenskt gäddfiske – även om vi inte fiskar gädda på samma sätt. Både jag och Oscar skriver artiklar om sånt vi själva tycker är intressant eller skulle vilja ta del av, och det kommer även prägla Gäddpodden.
Det kommer bli fullständigt gäddnörderi, en del kontroversiella ämnen, historiska återblickar av jättegäddor, samt återkommande diskussioner kring det svenska gäddfiskets framtid, där både problem och möjligheter ventileras. Uppriktighet och trovärdighet kommer att genomsyra podden och vi kommer ha stående segment i varje avsnitt men även krydda med aktuella ämnen, säger sportfiskeskribenten John Zafaradl. 

”Gäddpodden” hittar du på Spotify, Itunes (Podcaster), och på: www.gaddpodden.podbean.com

//FishEco

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera