Annons

 i Notiser

Idag var det premiär i för lax- och öringfisket i Forshagaforsen, dagen till ära arrangerade Forshagaforsens sportfiskecenter en minimässa med många utställare, aktiviteter, föredrag och fritt fiske under dagen!

Fokus på flugfiske – Det var fokus på flugfiske denna dag och det märktes då många stora flugfiskemärken och profiler var där, bland dem fanns bland annat Tellis Katsogiannos för sitt företag Tellis Signature Design, Daniel Bergman för Vision, Vildmarksliv Karlstad, Karlstad fiske & fritid, Vidars Fiske, Loop, Mitt Fiske och Guideline m.m fanns på plats.

ForshagaAkademins sportfiskeelever guidade även turer i älven med flugfiske efter gädda eller lax/öring beroende på gästens önskemål. Tyvärr kom det inte upp någon fisk under guidningarna men det bjöd på en trevlig upplevelse!

Aktiviteter för hela familjen – Det bjöds på aktiviteter för hela familjen, fritt fiske efter gädda, lax och öring, lotterier med fina priser från Sportfiskarna som fiskekort i Forshagaforsen och Sandbäckstjärn, kläder och medlemskap. Forshaga amatörfiskeklubb var också väldigt delaktiga den här dagen med en av de mest välbesökta attraktionerna, barnfisket. Metet för barn gav även dagens enda fisk, en mört på cirka ett hekto. Trots bristen på fisk hade barnen (och föräldrarna) väldigt roligt. Förutom detta hölls det kastuppvisning och föredrag av Tellis Katsogiannos, Mattias Drugge med Hardy & Greys och Länsstyrelsen Värmland.

 //Rasmus Gustafsson

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera