Annons

interfiske-daiwa-p
 i Eko/Miljö

En film många sett framemot, Gäddan som alltid högg, har nu haft premiär på SVT. Det finns mycket att säga om det här…

Det första är egentligen ett stort grattis till Freewater Pictures. Ett gäng unga filmare som på ett fantastiskt skickligt sätt satsat allt på sin passion och hobby och faktiskt lyckats, efter mycket slit, att skapa sig ett levebröd från sitt filmande. Själv har jag följt dom nära under många år och alltid imponerats över deras härliga positiva attityd och inte minst skicklighet i filmskapande. Det stora erkännande tycker jag nu kommit med deras första SVT-produktion – Gäddan som alltid högg!

En balanserad film som andas fiskeglädje men som också på ettt bra sätt uppmärksammar de problemen vår fantastiska gädda just nu har. Inslagen från gäddfabriker, fakta blandat med fiske ger ändå en bild av en positiv framtid för gäddan. En framtid där vi återigen kan se friska bestånd i bland annat skärgården.

Super well done Freewater, den här filmen kommer att bli en klassiker, förhoppningsvis ser vi den i många år och kan i framtiden konstatera att den var viktig för arbetet och kampen för bättre vatten och bättre fiskebestånd! Se filmen här SVT

//Jan O FishEco

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!