Annons

 i Press/Reklam

Vi på Abu Garcia är glada och oerhört stolta över att kunna presentera ett helt nytt samarbete med Robert ”Robbo” Jonsson, som sedan några år tillbaka driver sin mycket populära blogg/ webshow NYTT FISKE.

Från att tidigare ha presenterat och testat ett tvärsnitt av vad branschen har att erbjuda så kommer Robbo från och med nu enbart att jobba med produkter från Abu Garcia och övriga varumärken som ingår i Pure Fishingfamiljen. Detta i ett helt nytt format som kommer att kallas
”Robbo’s Tackelsnack” 

Vi ser verkligen fram emot att jobba nära Robbo säger Olle Lidesjö försäljningschef på Abu Garcia. ”Jag har alltid gillat hans sätt att jobba, med en väldigt rapp och ytterst professionell framtoning i tidigare produktioner”  Ta chansen redan nu och se hans första
avsnitt här:  https://www.youtube.com/watch?v=VEgrfP2x3m4

Läs här Robert Jonssons egen presentation av det kommande samarbetet:

NyttFiske som några av er kanske har sett exploderade från att vara en blogg/webshow för mina ca 200 följare till att bli så mycket större än jag någonsin trott. 200 views, blev 2000 views som sedan blev 5000 views och slutligen skulle landa på över 40.000 views på vissa filmer. Kraven blev högre på allt bättre produktioner och som ensam person blev det till slut för mycket för mig. Jag var tvungen att dra ner på NyttFiske till förmån för mig själv och mitt privatliv. Nu efter nästan två år så känner jag att jag är redo att göra en liten comeback. Därför känner jag mig extra glad att jag har fått förtroendet att samarbeta med ABU Garcia – Pure Fishing.

Efter många år och många samtal har vi äntligen kommit till skott. Ända sedan min mediala start inom sportfisket i Sverige har ABU varit med och stöttat mig med utlåning av utrustning för utvärdering samt glada tillrop och klappar i ryggen. Därför känns det extra bra för mig just nu att äntligen få tillhöra ABU familjen genom att jag kommer producera Robbo´s Tackelsnack med och för ABU genom ett nära samarbete med Olle Lidesjö och resten av det otroligt gänget. I framtiden kommer ni i Robbos TackelSnack få ta del av produktnyheter, ABUprofiler och ja självklart även fiske! 

Återigen. Jag kan inget annat än känna mig stolt över detta förtroende! Vi ses på nätet everybody!!

Kram

Robbo

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!