Annons

 i Press/Reklam

Den svenska popartisten Elin Lanto kommer att göra flera framträdanden i Normarks monter under Sportfiskemässan. Mässan går av stapeln den 21-23 mars på Kistamässan utanför Stockholm.

Den svenska popstjärnan Elin Lanto uppträder under fredag och lördag i Normarks monter på Sportfiskemässan. Lanto slog igenom 2004 med låten ”I won´t cry” och kommer under Sportfiskemässan bjuda besökarna på flera kortare framträdanden.

– Vi är väldigt nöjda med att Elin kommer till mässan, säger Jesper Norell, divisionschef för Sportfiske på Normark Scandinavia. Jag tycker att det är roligt att en etablerad popartist uppträder live och förhoppningsvis kan det locka ny publik till mässan som får upp ögonen för sportfisket. Det ger också liv och stämning i montern och vi hoppas att besökarna kommer att uppskatta hennes framträdanden fortsätter Norell.

Lanto kommer att uppträda i Normarks monter på fredag och lördag mellan 12.00-15.00. I montern kan man, förutom att lyssna till Elin Lanto, också titta på de senaste nyheterna från bland annat Shimano, Rapala och Sufix.

– Vi är övertygade om att det blir en uppskattad mässa, berättar Norell vidare. Vi har massor av spännande nyheter att visa de svenska sportfiskarna och Rapala Proguides finns på plats i vår monter för att svara på frågor, visa fisketekniker och utrustning för besökarna, avslutar Norell glatt.

Sportfiskemässan hålls 21-23 mars på Kistamässan utanför Stockholm.
Normark.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera