Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

Konceptet www.fisketavlingar.se startades för ca två år sedan av John B Eriksson och Metebolaget.se. Under dessa två år har man på sidan arrangerat egna fisketävlingar såsom Svenska Fiskeserien och Svenska Gäddmeteserien.

Flera av de tävlande här tillhör några av de mest hårdsatsande och namnkunnigaste sportfiskarna i Sverige. Utöver detta finns det möjlighet att gratis skapa egna fisketävlingar på fisketavlingar.se, för tex sportfiskeklubbar eller andra tävlingsarrangörer.

Det är med stor förväntan och glädje som vi nu tar oss an uppgiften att driva, förvalta men också att utveckla www.fisketavlingar.se, naturligtvis tillsammans med de tävlande. Att Svenska Fiskeserien och Svenska Gäddmeteserien är två mycket spännande tävlingar som engagerar många av Sveriges duktigaste sportfiskare gör uppgiften enormt rolig. Vi hoppas genom vårt kontaktnät och våra egna hemsidor kunna stödja och hjälpa Svenskt specimenfiske att utvecklas och att öka säger Sebastian Wiman, +FishEco.

Från Metebolagets sida var det viktigt att en seriös aktör skulle ta över fisketävlingar.se, annars hade sajten funnits kvar i våra egna ägor. Nu kan vi med trygg hand överlåta detta till bra grabbar som har energi och kraft att göra någonting riktigt bra säger John B Eriksson.

Från och med idag, 6 mars 2012, är det Sebastian Wiman som är kontaktperson för www.fisketavlingar.se och tävlingarna Svenska Fiskeserien och Gäddmeteserien. Under den närmaste tiden kommer www.tavlingsfiske.se att delvis få nytt utseende, nya bilder mm.

+FishEco tackar återigen för detta förtroende. Tveka inte att kontakta oss för frågor, på mail eller telefon.

Hälsningar

Sebastian Wiman
mail: sebastian@fisheco.se
tel: 070 5559758
+FishEco.se
+MagazineFishEco.se
+Fisketavlingar.se
Fiskesnack.com

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera