Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

Från Lubbe Pytel kommer pressmeddelande om ny medlem i FKP-GEAR familjen…

FKP-GEAR presenterar stolt och ödmjukt sitt senaste tillskott i FKP-GEAR Crew, Fredrik Stenberg, eller Schteinburgh som jag gillar att kalla honom.

Fredrik är en fantastisk abborrfiskare, öringfiskare, laxfiskare… ja  en helt grym fiskare helt enkelt med många schyssta landade fångster.

2007 vann han fiskejournalens drömresa med sin fantastiska öring på 7,3 kg från Vindelälven och har talang för många arter och typer av fiske. Ärligt talat så känner jag nog ingen i Sverige som fiskar så mycket som Fredrik.

Förutom att sprida ordet med häftiga fångster på vår utrustning, REKLAM, så agerar vi crewmedlemmar även som konsulter och testfiskare i ett fiskande gäng (även om en del av oss är spridda över landet) som hela tiden strävar efter förbättring i vårt egna fiske samt nya produktidéer. 

För givetvis så finns det stor individuell kunskap på olika områden i vårt crew som vi själva tar lärdom av och utbyter mellan oss och som förhoppnings vis speglas utåt till de som vill lära sig mer.

Med oss ombord har vi sedan en tid tillbaka dessa eminenta medmänniskor och fiskare, samtliga är båda delar kan tilläggas:

Eric Hansen & Jimmie Toivonen
www.piscatusfishing.se

Tommy Suomela
www.suomela.se

Fredrik Johansson
www.fkpgear.com

Lubbe Pytel
www.youtube.com/fiskkonservator

Vi hälsar Fredrik Stenberg-Schteinburgh varmt välkommen i FKP-GEAR Crew!

Mvh / Fiskkonservator Lubbe

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera