Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

Lagom till vårsäsongen 2015 öppnar Jaktias nya konceptbutik i Umeå. Jaktia Umeå blir en av de större satsningarna i Norrland med ca 700 m2 butiksyta.

Detta blir Norrlands största Jaktiabutik på hela 700 m2 med rejäla avdelningar för både jakt, fiske och uteliv.

Umeåbutiken kommer att ägas och drivas av Jöns Petter Lidström och Anders Lundström som båda har en lång och gedigen erfarenhet från handel.

Jöns Petter har tidigare bl.a. varit delägare av Hotell Dragonen i Umeå och är idag koncernchef för fastighetskoncernen Dcap i Sverige AB. Jöns Petters stora intresse är sportfiske.

Anders är en hängiven sportfiskare men framför allt jägare både här hemma och utomlands. Anders kommer närmast från Yamaha Center i Umeå där han varit säljare.

Det här känns som en mycket bra lösning, säger Jaktias VD Lars Martinsson.

– Vi har fått ett superläge i Umeå och vi är mycket laddade för att kunna ta väl hand om regionens alla jägare, fiskare och kunder som gillar uteliv, menar Lars.

Umeå som är en expansiv universitetsstad är mycket viktig för oss.

Enligt HUI:s expert Henrik Vestin så ”Kommer Umeå att bli Sveriges hetaste handelskommun”. Det känns därför väldigt roligt att få möjlighet att etablera oss här!

Nu tar vi även Jaktia konceptet vidare och breddar sortimentet för att attrahera nya kundgrupper inom fritid och uteliv.

Jaktia visar sedan några år tillbaka upp en starkt växande distribution genom nya butiker runt om i landet.

– Det känns mycket bra att vi nu även är representerade på norrlandskusten här i Umeå. Vi har ju faktiskt inte funnits här tidigare. Vårt nära samarbete med de mest erkända varumärkena, vår långa erfarenhet, vår kunskap och service via butikerna är kärnan i vår verksamhet, menar Lars.

-Förutom jakt, fiske och uteliv kommer vi även att erbjuda jakt och fiskeresor, vapenreparationer samt intensivkurser i Jägarexamen. Vi kommer också att satsa mycket på aktiviteter och kundevenemang och vill att butiken ska fungera som en naturlig mötesplats för våra kunder, avslutar Jöns Petter Lidström.

Jaktia är Sveriges största jakt/sportfiskekedja med ett 35-tal butiker över hela landet.

Läs mer på www.jaktia.se

För ytterligare information kontakta:

Lars Martinsson, VD, Jaktia AB

Tel: 031-785 19 47

E-post: lars.martinsson@jaktia.se

Jöns Petter Lidström, Jaktbolaget i Umeå AB (Jaktia Umeå)

Tel: 070-699 00 10

E-post: jp@dcap.se

Jaktia är Sveriges största butikskedja för jakt- och fiskeutrustning och består för tillfället av 33 butiker från Sjöbo i söder till Kiruna i norr. För oss är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera