Annons

 i Press/Reklam

Sveriges största och enda mässa för all typ av sportfiske, Sportfiskemässan, växer och tar precis som cykelmässan, Sweden Bike Expo, klivet från Kistamässan till Stockholmsmässan för att utöka och nå ut till fler besökare. De två mässorna, Sportfiskemässan och Sweden Bike Expo, går samtidigt nästa år den 18-20 mars.

Med de möjligheter som Stockholmsmässans lokaler erbjuder kan Sportfiskemässan möta det växande intresset av fiske i alla dess former som finns. Sportfiskemässan som arrangeras för tolfte gången är Sveriges största mötesplats för alla sport- och flugfiskare. Intresset är stort från såväl utställare som besökare och på nästa års mässa blir det rikligt med produktnyheter, föreläsningar och prova-på-aktiviteter för hela familjen.

-Det ska verkligen bli roligt att få bygga mässan i de stora och luftiga lokalerna som Stockholmsmässan kan erbjuda. Jag tror att intresset för fisket fortsätter att växa och att vi kommer att få ännu fler besökare nu. Jag hoppas på minst 15 000 besökare, säger Agneta Brunell, projektledare för Sportfiskemässan.

-Med sportfiske som sin största hobby är det naturligtvis lite extra kul att få se Sportfiskemässan vidareutvecklas i Stockholmsmässans lokaler, säger Christer Ekman, Enhetschef för Kongresser & Guest Events, Operation på Stockholmsmässan.

Sportfiskemässan och Sweden Bike Expo går 18-20 mars 2016 på Stockholmsmässan.

För mer information besök www.sportfiskemassan.se eller kontakta
Christer Ekman, Enhetschef, Kongresser & Guest Events Operationchrister.ekman@stockholmsmassan.sewidth=008-749 98 96
Agneta Brunell, Projektledare, Sportfiskemässan, agneta.brunell@kistamassan.comwidth=008-50665043

Möten i världsklass
Inspiration och kunskap, affärsmöjligheter och nya vänner. Stockholmsmässan är Nordens största mötesplats med ett 70-tal branschledande mässor och hundratals nationella och internationella kongresser, konferenser och evenemang varje år.
Vi ser fram emot att träffa dig!

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera