Annons

 i Press/Reklam

En av ABU´s starkaste produktkategorier är beten. Alla sportfiskare känner till klassiska beten såsom Toby, Reflex, Mörrumspinnare, Hi-Lo, Tormentor…  Dessa säljer fortsatt i mycket stora antal och försäljningen ökar stadigt år för år.

Pure Fishing/ABU gör nu en storsatsning för att ytterliggare befästa sin position inom betesförsäljningen i Sverige och världen. En viktig del i denna satsning är förvärvet av varumärket Sébile.

Genom förvärvet av Sébile får vi ett trendigt innovativt varumärke som förstärker vår sortiment av beten inte minst inom segmentet Predatorbeten. Sébile utvecklar själv sina beten och är det enda varumärket som utmärkt sig genom att samma år få pris för bästa hardbait och softbait (ICAST 2009, USA). Dessutom, tre utmärkelser på EFTTEX i europa 2010, och fyra utmärkelser vid AFTA, Australien 2010. Detta vittnar om att varumärket ligger i framkant när det gäller utveckling av nya effektiva beten.  

Som bäst pågår nu arbetet med att välja ut ett sortiment för att sälja på den svenska marknaden. Säljstart via ABU´s återförsäljare förväntas ske under andra halvåret  2011. 

Mer info här -> Sebile 

Katalog här -> Sebile

Kontakt:
Jan Sjöblom
Telefon 0454-88657
jbsjoblom@se.purefishing.com             
ABU AB
376 81 Svängsta

www.abugarcia.se

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera