Annons

 i Press/Reklam

Quintrex Boating Scandinavia går ihop med Smartliner Sverige AB. Smartliner är etablerade i Sverige som båtmärke sedan ca ett år tillbaka och är sedan tidigare mycket välkända i Norge och Danmark för deras högkvalitativa glasfiberbåtar.

Smartliner. Dessa båtar är av en mer traditionell skärgård/havs skrovdesign, mycket välanpassad för familjen, skärgårdsbon eller den inbitna trollingsfiskaren. Dessa båtar och deras nya serie av mindre aluminiumbåtar upp till fem meter kommer att vara tillgängliga på den svenska marknaden under senhösten 2016

Båtarna kan ses redan på Sun City Predator Show den 10/11 sep där vi kommer ha en Smartliner Fisher 19 med en 80 Hästars Honda för provkörning utöver ett flertal Quintrexmodeller såsom 435 och 481 Stealth.

Det nya företaget kommer att inspireras av Quintrex tidigare erfarenhet och förmåga att specialanpassa och utrusta sina båtar efter unika kundbehov innan leverans. Smartliner glasfiberbåtar tillverkas i en av Europas modernaste plastfabriker och är otrolig väl prissatt inom marknaden.

Läs mer om Smartliner här

Läs mer om Quintrex här

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!