Annons

 i Notiser

Äntligen!  OverBoard sortimentet, som har högsta kvalitet på vattentät fritidsutrustning, finns nu tillgänglig i Sverige via Quintrex Boating Scandinavia AB. Daniel Levy och Joel Meadows som startade OverBoard företaget i England, för några år sedan, blev helt enkelt överlyckliga då Quintrex, ett relativt nystartat företag i Sverige, åtog sig OverBoards produktsortimentet.

Daniel Levy sa: Det är uppenbart att Quintrex vet exakt vad vi vill och har engagemanget vi söker . Verkställande direktör och marknadsförings ansvarig för OverBoard i Sverige, Graeme McKenzie sa att Quintrex komma att öppna den officiella OverBoard hemsidan med integrerad webshop senare i år men som en start på försäljningen av OverBoardprodukter i Sverige kan både privatpersoner och kommersiella företag köpa stora delar av OverBoardssortimentet och andra äventyrsrelaterade produkter genom Quintrex egen webshop. Graeme Mckenzie sa: Det är fantastiskt att kunna få erbjuda Sverige en sådan fantastiskt produkt som är så väl etablerade i andra länder. OverBoard ryggsäckar, väskor, telefonfodral och multipurpose och dry tube serien är inte bara mycket prisvärda utan den tekniska designen och funktionaliteten gör dem till de bäst utrustade vattentäta produkter på marknaden idag. Utöver detta, uppdateras produkterna ständigt för att bemöta det växande telefoni- Mac och bärbara- elektronik- och fritidsortimentet. Tänk bara att kunna ta min IPAD ut på båten och använda den när det regnar! Helt enkelt otroligt! sa Graeme McKenzie.

Quintrex kommer att prioritera ett nätverk av återförsäljare och uppmanar alla återförsäljare i fritid/sport/marin och utelivssektorn som är intresserade av Overboards produktsortiment att skicka ett e-mail till Quintrex.   För frågor och ytterligare information kontakta:

Quintrex Boating Skandinavia AB
Graeme Mckenzie, VD
e-post overboard@quintrex.se

Quintrex Boating Scandinavia AB, importerar, tillverkar och utvecklar aluminiumbåtar samt distribuerar dessa inom  Sverige, Norge och Finland. Quintrex Boating är den enda importören av Atlantic Towers, Towers in a box, och Tempress produkter i Sverige.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera