Annons

 i Press/Reklam

Rapala Proguide utökar sitt framgångsrika team med Houtan Atashpour från Malmö, en mångsidig sportfiskare som senaste tiden fokuserat mer och mer på abborrfisket.

35-årige Houtan Atashpour har anslutit till Rapala Proguide. Atashpour är en mångsidig sportfiskare från Malmö med många järn i elden. Just nu är hans målsättning att utveckla sitt abborrfiske.

–          Jag är mycket glad för att fått frågan om att bli medlem i Rapala Proguide, berättar Houtan. Det är ett team av seriösa sportfiskare med mycket gott renommé i branschen. Det är också otroligt inspirerande att ha ett av världens främsta sportfiskeföretag i ryggen, fortsätter Atasphor.

Atashpour bor i Malmö och har Malmö kanal som sitt hemmavatten. Han gör många resor till Danmark för att fiska abborre och har tidigare lagt mycket tid på torskfisket utanför den svenska kusten.

–          Jag fiskar egentligen det mesta, men har lagt mer och mer fokus på just abborrfisket, förklarar Atashpour glatt. Det är en fantastisk sportfisk som är både lättillgänglig och en bra fighter.

Divisionschef Jesper Norell på Normark Scandinavia AB är ansvarig för Rapala Proguide och mycket nöjd med att Atashpour anslutit sig till teamet.

–          Houtan är en erfaren och mycket duktig sportfiskare och jag är mycket glad att han blivit en del i teamet, säger Norell. Södra Sverige erbjuder ett fantastiskt fiske och att ha Houtan som en lokal resurs är väldigt värdefullt för oss och för alla som vill lära sig mer om sportfiske, fortsätter Norell.

Houtan Atashpour arbetar tillvardags som ”kebabtekniker”, som han själv uttrycker det, på Matstugan i Malmö. En pizzeria som omnämnts i media för sin höga kvalité.

–          Allt jag gör ska hålla hög klass och vara professionellt, oavsett om det gäller fiske eller mat, skrattar Houtan. Jag ser verkligen fram emot att bidra till Rapala Proguide med mina erfarenheter och att få fler intresserade av sportfiske, avslutar han.

Rapala Proguide består av några av de mest framstående sportfiskarna i Sverige. Deras främsta syfte är att hjälpa andra att lyckas i sitt fiske genom att blogga på www.rapalaproguide.se och www.facebook.com/rapalaproguidesverige.

 

Normark Scandinavia AB är Sveriges största återförsäljare av sportfiske-jakt och utelivsprodukter. Med välkända varumärken som  Rapala, Shimano, Sufix, G. Loomis, Blaser, Mauser och Zeiss förser de marknaden med högkvalitativa produkter. 

För mer information och kontakt, besök www.normark.se eller ring på telefonnummer 0280-125 65.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!