Annons

 i Notiser, Tävling

Rapport från Sportfiskarnas tävlingsmöte! Lördagen 13 november genomfördes 2020 års tävlingsmöte. Ett möte som på grund av pandemin fått skjutas upp ett år framåt i tiden

– På Tävlingsmötet 13 november i Stockholm valdes Andreas Wetterhall in som grenansvarig för mormyska i tävlingskommittén. Samtidigt valdes ytterligare en ledamot in: Marino Sanvincenti.

Under tävlingsmötet den 13 november valdes Andreas Wetterhall in i tävlingskommittén som grenansvarig för mormyska. Samtidigt föreslogs att utöka kommittén med en person och… Läs mer här Sportfiskarna!

– Som avslutning på Tävlingsmötet presenterades mottagaren av ett tävlingsstipendium för viktiga insatser för tävlingsfisket åren 2019-2020.

Lördagen 13 november genomfördes 2020 års tävlingsmöte. Ett möte som på grund av pandemin fått skjutas upp ett år framåt i tiden. Som avslutning på dagen så skulle Kim Sahlström, mannen bakom tävlingen Sverigegäddan, dela ut ett stipendium på 15.000 kronor till någon som under åren 2019-2020 gjort viktiga insatser för tävlingsfisket… Läs mer här Sportfiskarna!

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!