Annons

 i Notiser, Tävling

Rapport från Sportfiskarnas tävlingsmöte! Lördagen 13 november genomfördes 2020 års tävlingsmöte. Ett möte som på grund av pandemin fått skjutas upp ett år framåt i tiden

– På Tävlingsmötet 13 november i Stockholm valdes Andreas Wetterhall in som grenansvarig för mormyska i tävlingskommittén. Samtidigt valdes ytterligare en ledamot in: Marino Sanvincenti.

Under tävlingsmötet den 13 november valdes Andreas Wetterhall in i tävlingskommittén som grenansvarig för mormyska. Samtidigt föreslogs att utöka kommittén med en person och… Läs mer här Sportfiskarna!

– Som avslutning på Tävlingsmötet presenterades mottagaren av ett tävlingsstipendium för viktiga insatser för tävlingsfisket åren 2019-2020.

Lördagen 13 november genomfördes 2020 års tävlingsmöte. Ett möte som på grund av pandemin fått skjutas upp ett år framåt i tiden. Som avslutning på dagen så skulle Kim Sahlström, mannen bakom tävlingen Sverigegäddan, dela ut ett stipendium på 15.000 kronor till någon som under åren 2019-2020 gjort viktiga insatser för tävlingsfisket… Läs mer här Sportfiskarna!

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera