Annons

 i Notiser

Rapport från Svenska Speciementävlingen och Svante Otter! Dax för en ny uppdatering i Svenska Specimentävlingen, det har varit en fin vecka med hela 42 st anmälda fiskar vilket är riktigt bra denna årstiden.

– I lagtävlingen har Specimennätverket fortfarande ett stort övertag poängmässigt och har denna uppdatering hela 1435poäng vilket är riktigt jäkla bra, på 2:a platsen hittar vi C4 Specimen som denna vecka drygat ut försprånget en del och ligger nu på 950poäng, Mad Specimen på 3:de platsen har denna vecka tappat en del Poäng och ligger nu på 873poäng. I den individuella tävlingen ligger Mikael Gustafsson fortfarande kvar på 1:a platsen o h han har drygat ut sin ledning en del och har nu 543poäng, på 2:a platsen hittar vi fortfarande Andreas Pling Åkerlund som denna vecka tappat en del poäng och han har nu 383poäng , tätt efter honom på plats 3 hittar vi nu Fredrik Barkfjärd som fiskar riktigt bra denna vecka och ligger nu på 376 Poäng.

Det svänger en hel del i den individuella tävlingen men det känns ändå som om Mikael Gustafsson har tagit ett grepp om tävlingen just för tillfället , får se vad dom andra kan hitta på… Se bilder och läs mer hos Svenskan!

Sportfiskeprylar

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera