Annons

 i Press/Reklam

Om du har undrat hur du ska klara dig utan ditt Raymarine-ekolod när sommaren är slut och is-säsongen kommer är det dags för goda nyheter. Raymarine har just lanserat ett specialutformat set för isfiske för att skydda ditt Dragonfly-ekolod och förvandla det till det ultimata verktyget för att hitta fisk när det är is. Tack vare detta kan du använda ekolodet året om.

Oavsett om du är på jakt efter lax, öring, harr, gädda eller röding så ger Raymarine Ice Fishing Kit dig allt du behöver för att göra resan till en framgång. Den vattentäta väskan, som är designad särskilt för Dragonfly och tillverkad för att tåla det tuffaste vintervädret, har en tålig botten som kan stå på isen samt ett lock som håller sig öppet så att det blir lätt att titta på skärmen.

Setet för isfiske har även ett uppladdningsbart 12 v/7 Ah-batteri, laddare och en högfrekvent CHIRP CPT-S-givare för isfiske med flytfunktion. Fullstora fickor ger gott om plats för mete och de integrerade spöhållarna gör det lätt att hålla ordning på allt. Raymarine Ice Fishing Kit är ett verkligt portabelt allt i ett-paket för fiske.

Raymarine är stolta över att i november kunna lansera sitt nya set för isfiske med skräddarsydda komponenter som förvandlar Dragonfly Pro, DVS eller 1:a generationens Dragonfly (ingår ej) till den ultimata isfiskemaskinen.

Funktioner hos Raymarine Ice Fishing Kit

  • Vattentät väska, 12 v/7 Ah-batteri med internationell laddare, bas, CPT-S-isgivare med flytfunktion och klämmor
  • Högfrekvent CHIRP CPT-S-isgivare hittar bete och fisk ned till 270 m
  • Tålig, vattentät väska med smidigt lock som håller sig öppet så att det blir lätt att titta på skärmen
  • Förberedd för montering av Dragonfly gen 1 eller gen 2 av alla storlekar
  • Extra förvaringsutrymme för metesboxar i olika storlekar och integrerade spöhållare

 

 

####

Presskontakt:

 

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Om FLIR Systems

 

FLIR Systems, som grundades 1978 och har sitt huvudkontor i Wilsonville, Oregon, är en världsledande tillverkare av sensorsystem som förbättrar perceptionen och ökar medvetenheten. Systemen bidrar till att rädda liv, öka produktiviteten och skydda miljön. Med sina närmare 3 500 medarbetare är det FLIRs vision att vara ”The World’s Sixth Sense” genom att utnyttja värmebilder och relaterad teknik för att tillhandahålla innovativa, intelligenta lösningar för säkerhet och övervakning, miljö- och tillståndsbevakning, friluftsliv, maskininspektion, navigation och avancerad hotdetektering. För mer information besök www.flir.com och följ @flir.

Om Raymarine:

Raymarine är världsledande inom marinelektronik och utvecklar och tillverkar det mest omfattande utbudet av elektronikutrustning för fritidsbåtar och lättare kommersiella fartyg. Företagets prisbelönade produkter är utformade för hög prestanda och enkel användning och finns att köpa genom ett globalt nätverk av återförsäljare och distributörer. Bland Raymarines produkter finns radarsystem, autopiloter, GPS, instrument, fiskletare, kommunikationslösningar och integrerade system. Raymarine är ett varumärke som tillhör FLIR Systems, som är världsledande inom värmekameror. Mer information om Raymarine finns på www.raymarine.com

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera