Annons

 i Press/Reklam

Vi är glada över att kunna lansera ett helt nytt utbud av Raymarine MFD-enheter, under namnet Axiom, med potential för att skaka om hela branschen för marinelektronik.

Så här definieras axiom i ordboken från Merriam-Webster: ett påstående som accepteras som sant och ligger till grund för argument eller slutsatser eller en etablerad regel eller princip eller en uppenbar sanning. Ordet kommer från grekiskans axios och latinets axioma med innebörden något värdigt.

AXIOM är verkligen det perfekta namnet på Raymarines effektiva nya navigationssystem. Med inbyggt RealVision 3D™-ekolod, det helt nya operativsystemet LightHouse 3 samt fantastisk prestanda hos den fyrkärniga processorn ger AXIOM helt nya möjligheter till navigation och för att hitta fisk.

Produkterna i Raymarine Axiom MFD-utbudet ger mycket detaljerade bilder via Raymarines exklusiva RealVision 3D och gör det mycket lättare att identifiera fisk och föremål. De nya tåliga pekskärmarna helt i glas finns i storlekarna 7, 9 och 12,1 tum och är förinstallerade med Raymarines nya LightHouse 3-operativsystem. LightHouse 2, i kombination med Axioms snabba fyrkärniga processor, ger en intuitiv och kraftfull navigationsupplevelse genom ett omdesignat gränssnitt som går snabbt att lära sig och är enkelt att anpassa.

NYHET! RealVision 3D Sonar

RealVision 3D Sonar representerar teknik som sportfiskare har efterfrågat sedan dag ett – möjligheten att se vad som finns under, bakom och vid sidorna av båten. Allt på en gång och i tre dimensioner. Med otrolig prestanda från den fyrkärniga processorn visar RealVision 3D hela undervattensvärlden – inklusive struktur, gömslen, fisk och föda – med otroliga detaljer. Användaren kan panorera, tilta och zooma på 3D-bilden för att undersöka den ur alla vinklar, även från unika håll som från stående på bottnen och tittande upp mot båtens botten.

Ser du gömslen som du vill utforska? Eller kanske ett stort stim med fisk nära bottnen eller pelagisk fisk? Med ett enkelt tryck på intressepunkten var som helst i det tredimensionella utrymmet ser du direkt vart du ska i kartvyn.

Via Axiom ger Raymarine sportfiskare ett helt nytt sätt att se på undervattensdata samt oändliga anpassningsmöjligheter för att uppfylla enskilda behov, allt från en komplett omvandlare, ingen svart låda krävs.

RealVision 3D-omvandlare kombinerar CHIRP DownVision, CHIRP SideVision, High Frequency CHIRP och RealVision 3D i en och samma omvandlare. Dessutom kompenserar Raymarines gyrostabiliserade ekolodsteknik för båtrörelser och ger 3D-bilder med extremt hög detaljrikedom. Tack vare möjligheten att göra inställningar för 90 m åt vänster och höger och ned till 90 m djup, har det aldrig gått lättare eller snabbare att söka av hela vatten.

RealVision 3D ger sportfiskare, dykare, räddningsteam och båtförare en sann, lättolkad bild av topografi, bråte och fisk på bottnen. Det enda som hade gett en bättre bild vore att tömma vattendraget. Den felande länken mellan ekolod, plottning på sjökort och teknik för att se åt sidorna/nedåt är här och ger användarna en omfattande och sann återgivning av det som finns under.

OS och maskinvara med den senaste tekniken

Raymarines ingenjörer har lyssnat på kunderna som efterfrågat en effektivare och mer intuitiv användarupplevelse. Resultatet? LightHouse 3 är ett snabbt och lättanvänt gränssnitt som ger dig full kontroll med bara ett par tryck. Med menykontrollerna i LightHouse LiveView kan användarna anpassa diagrammet och se navigationsdisplayen förändras i realtid. Smart Context-fönster och de nya diagramlägen ger tydliga menyer med snabb åtkomst till diagramlägena Simple, Detailed och Fishing (Enkelt, Detaljerat och Fiske).

En funktion som ofta förbises i marinelektronik är processorn, som bestämmer hastighet och användarvänlighet när flera funktioner körs samtidigt. I centrum för varje Axiom-enhet finns en maskinvaruenhet: en fyrkärnig processor. Detta gör enheten snabbstartad och möjliggör visning av flera skärmvyer i flera fönster, databoxar och realtidsjusteringr samtidigt som Axiom kör flera bakgrundsuppgifter.

Priserna för Raymarine Axiom MFD-serien sträcker sig från 649,99 USD/ 745 EUR till 3 349,99 USD/ 3295 EUR. excl. TAX

Ends

For further media information, please contact:

Ruud Heijsman

+32 3665 5100

ruud.heijsman@flir.com

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!