Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Rebelcell utökar sin produktlinje med 12V80 PRO litiumbatteri ! Nederländska  Rebelcell  (design, tillverkning och marknadsföring av litiumjonbatterier) tillkännagav idag  introduktionen av ett nytt 12V80 PRO-  batteri. 12V80 PRO är ett kraftfullt LiFePO4-batteri speciellt framtaget som ett ” allt i ett “-batteri: både för att starta en utombordsmotor och/eller som strömförsörjning för (flera) ekolod och/eller trollingmotor. 12V80 PRO kan laddas via utombordsmotorn. 

Bakgrund

Under 2020 introducerade Rebelcell  Start , det första litiumstartbatteriet för utombordare upp till 200HP. Dess låga vikt i kombination med hög startström i alla väderförhållanden och enkel installation och användning har gjort Start till en stor kommersiell framgång som “fristående” startbatteri. På grund av sin blygsamma kapacitet på 12A är den dock mindre lämplig för att driva ytterligare utrustning som ekolod, för vilka ett separat batteri krävs.

 Marknadens efterfrågan på “allt-i-ett”-batteri 

“ Vi ser att det finns en tydlig efterfrågan på ett batteri som kan både och; starta din utombordare och ge ström till din 12V-utrustning ombord. Detta krav kan lätt förklaras i termer av enkelhet: varför använda 2 batterier om du kan göra allt med 1 batteri som också förblir laddat?”  säger Ravi Sankaranarayanan, direktör för Rebelcell.

Efter en omfattande utvecklings- och testfas introducerar vi litiumbatteriet 12V80 PRO, “allt i ett-batteriet” för den krävande sportfiskaren. Detta mångsidiga kraftpaket är väl lämpat för användning i kallt väder:  Frost Control-funktionen låter dig ladda även i minusgrader. Och med den smidiga Rebelcell Bluetooth-appen kan du bland annat övervaka laddningsstatus, temperatur och batterihälsa för en bekymmersfri dag på vattnet.

FÅ ALLA FISKENYHETER DIREKT VIA FISHBRAINAPPEN

 12V80 PRO: idealisk för sportfiskare som:

  • Gillar enkelheten och bekvämligheten med ett enda “allt-i-ett”-batteri som kan starta sin utombordare och driva sina skärmar
  • Utnyttjar sin utombordare i stor utsträckning under en fiskedag med t.ex. pelagiskt fiske eller trolling och/eller använd normalt ett enda blybatteri för att starta sin utombordare och driva sina skärmar eller
  • Kastar mycket med en mindre skärmuppsättning och kör båten flera gånger från plats till plats.

Om Rebelcell

Rebelcell är en ledande aktör inom utveckling, tillverkning och marknadsföring av bärbara energilösningar för mete, utomhus och marin. Rebelcell är verksamt på 13 marknader i Europa med ett distributionsnät och säljer dessutom sina produkter online över hela Europa.

Rebelcell distribueras i Sverige av EXPLR Sweden AB i Linköping

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera