Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

Ribatex, är en ny aktör inom sportfiskeledet och ny annonsör på +FishEco, Fiskesnack.com och +MagazineFishEco. Jag har träffat Sasko, Nikolai och Gunnar som driver företaget för att få historien om Ribatex.

De är tre herrar med helt olika bakgrund men med en gemensam passion för sportfiske, bra kläder och outdoor. Tillsammans har dom en intressant kompetens som spänner mellan ekonomi, webb, konfektion och sportfiske. Affärsidén är enkel, man använder sina tidigare erfarenheter för att erbjuda ett kvalitativt utbud av kläder och skor, samtidigt som ett fullsortiment inom sportfisket. Både i butik och på webben.

Herrarna trycker på att det finns många bra klädesprodukter som passar sportfiskare alldeles utmärkt men som vi sällan ser eller köper. Kanske för att det hamnat i ett fack för t.ex. seglare eller snösporter. Här ser Ribatex att det finns mycket att göra, att bryta klädbarriärerna och att visa på att många typer av plagg passar för flera ändamål, kanske tom både för fiske, outdoor och varför inte på stan. Det är inte alltid det dyraste inom speciellt kläder för utomhusbruk som är det bästa, det finns pärlor att hitta.

I butiken i Vällingby på Krossgatan 30 och på webben har man medvetet samlar starka varumärken såsom Tensons marina program, Salomon och Houdini. På sportfiskesidan syns t.ex. CWC:s produkter, Normark, Abu Garcia mfl. Herrarnas ambition är rätt kvalitet, till rätt pris med rätt service. Till det en riktigt genomarbetad och snygg webbsida, det är enligt herrarna Ribatex väg till framgång. Butiken är vid mitt besök så gott som klar för invigning, en del beten håller på att hängas upp och lite småfix återstår innan dörrarna öppnas. Vill ni ändå komma in är det bara att knacka på ordentligt så öppnar antingen Sasko, Gunnar eller Nikolai.

  //Jan O +FishEco 

Läs mer här -> Ribatex.se 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera