Annons

 i Magazinet

Rikard Jonsson blir förste svensk att representera Savage-Gear som konsulent. Rickard är en grym sportfiskare och har en del riktigt snygga fiskar på sitt CW. Så här skriver Rikard…

”Jag har under året som gått haft ett samarbete med Savage-Gear, ett samarbete som har överträffat alla mina förväntningar. Det gör mig stolt att få representera ett företag som i mina ögon är ledande på marknaden just nu. Jag vet inget annat märke som exploderad så markant på marknaden och hela tiden kommer med nya innovativa idéer. Ända sedan Savage-Gear kom ut på marknaden har jag tyckt att deras produkter varit kanon. När jag fick frågan om att arbeta ännu närmare med dem var svaret självklart och jag ser fram emot året 2013 med massvis med nyheter på marknaden.”

//Jan O +FishEco

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera