Annons

 i Notiser, Tävling

Robert Klarre Klarström tar hem Gunki Iron Perch! Efter en riktigt spännande säsong med rekordmånga anmälda fiskar är det nu äntligen dags att kora årets segrare i GUNKI IRON PERCH.

Ett rungande “Hurra!” säger vi till  Robert  Klarre Klarström som med imponerande 151 cm fördelat på 3  superfina abborrar  med måtten 51-50-50  tar hem segern i årets mest rafflande tävling i jakten på de största exemplaren av vår kanske mest älskade sportfisk, abborren!

Klarre kammar hem flera fina priser för sin eminenta insats, bl. a en tvådagars  fiskeresa i jakten på storabborre i sällskap av  bl. a Jan O. samt en del fiskeutrustning  där ett Gunki STRIPES  sticker ut som ett av marknadens absolut bästa spön för just den randige riddaren , som abborren brukar kallas.

En riktig rysare blev det bland övriga pristagare där hela 4 deltagare landade på  148cm  på sina tre längsta fiskar . Här fick övriga anmälda fiskar fälla avgörande.

Grattis även till er, Jimmy Dahlgren 2:a; Tobbe Olsson 3:a ; Mikael Herbertsson  4:a; Marcus Sjöholm 5:a .

Ett stort tack till alla övriga deltagare som bidrog med en massa fina fiskar och välkomna tillbaka i mars 2022 , då blir det dags att utmana  Klarre och övriga pristagare . För kom ihåg , det är sällan långt till ett vatten med storvuxen abborre! Alla bilder och resultat finns här!

Vi hoppas att inom kort kunna återkomma med en intervju med vinnaren, kanske kryddad med lite matnyttiga tips .

//GUNKI/ Splash Int.

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera