Annons

 i Notiser

Säkra din framtid inom sportfiskebranschen med Yrkeshögskoleutbildningen Fiske- och Jaktguide! Vill du förvandla din passion för sportfiske till en spännande karriär? Nu är chansen här! Ansök till Yrkeshögskoleutbildningen Fiske- och Jaktguide vid SportfiskeAkademin i Forshaga och ge dig själv verktygen för att nå ditt drömjobb inom sportfiskebranschen.

Nästa kursstart är den 19 augusti 2024.

Utbildningen sträcker sig över två år och är en intensiv resa fylld med praktiska kunskaper och erfarenheter som är avgörande för din framtid som fiske- och jaktguide. Du kommer att dyka djupt in i ämnen som guidningsteknik, friluftsliv, olika sportfiskemetoder, produktutveckling, fiske- och vattenvård samt entreprenörskap.

Men det är inte bara teori – under dina två år på utbildningen kommer du också att tillbringa hela 23 veckor med praktik. Detta ger dig inte bara ovärderlig erfarenhet utan också möjligheten att knyta kontakter som kan vara avgörande för din framtida karriär inom branschen.

Ansökan är förlängd och stänger den 31 maj, så varför vänta? Säkra din plats på SportfiskeAkademin redan idag och låt din passion för sportfiske bli din väg till en spännande och givande karriär! Ansök nu och ge dig själv möjligheten att förverkliga dina drömmar. Mer information och ansökan finns här!

Alla fiskenyheter direkt till din mail? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera