Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser, Press/Reklam

Secondtry – Vill du sälja eller köpa begagnade fiskeprodukter? Det har aldrig varit så enkelt att köpa och sälja begagnade fiskeprodukter som hos Secondtry! 

Har du någonsin tänkt hur svårt och jobbigt det kan vara att köpa eller sälja begagnad fiskeutrustning? Med Secondtry blir detta väldigt enkelt. Genom att ta vara på utrustning som du inte känner glädje av eller som inte kommer till användning längre ökar vi tillsammans hållbarheten inom sportfisket. Du gynnar även din privatekonomi genom att köpa eller sälja hos oss. Det har aldrig varit så enkelt som nu med den nya tjänsten som vi erbjuder.

Du kan enkelt följa stegen på vår webbsida hur du går till väga när du ska sälja dina produkter. Genom att endast skapa ett konto, beställa hem fraktemballage och skicka tillbaka det till vårt lager är du så gott som klar med din del. Det vi sedan gör är att vi fotar, skriver och publicerar dina produkter på vår webbshop där vem som helst kan handla produkterna med säker frakt och trygg betalning. När dina produkter har sålt får du den största delen av pengarna från försäljningspriset. Vi graderar dina produkter utifrån skick och kvalitet vilket gör alla enskilda produkter på webbshopen kvalitetskontrollerade. När du hittar produkter som du vill köpa lägger du till dessa i din varukorg och går sedan vidare till kassan för betalning och frakt alternativ. Du kommer alltså aldrig vara i kontakt med säljaren. Visst låter det enkelt? För det tycker vi att det ska vara!

Nedan kan du följa några enkla steg om hur det fungerar att sälja med oss på secondtry!

På hemsidan hittar du mycket mer information och du kan guida dig själv runt bland alla produkter som redan säljs och hur allt fungerar i detalj.

Webbadress: https://www.secondtry.se

Har du några frågor eller funderingar får du gärna kontakta oss på albin@secondtry.se

Skitfiske!
/Secondtry AB

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera