Annons

 i Mässor

Vi älskar Westin-Fishing!! För att hylla svenska betesbyggare och visa att Sverige är bäst i världen så har Westin skapat en riktigt cool tävling, ”Westins Bait Bash”. Alla betesbyggare som är med på Bait Bash får deltaga i tävlingen.

Dom som vill vara med kommer att få två st blanks av den nya Swim 15cm. tävlingen går ut på att måla en färg för klarvattensfiske och en för grumligt vatten och göra färgen i en så personlig stil som möjligt. Av alla bidrag så kommer en jury att välja två st vinnare, en klarvattensfärg och en för grumligt vatten.

Dom två färgerna kommer att bli varsin riktigt exklusiv ”limited edtion” med betesbyggarens signatur på ryggen och kommer att erbjudas till alla Westins kunder i hela Europa! Startskottet går på Bait Bash och alla tävlande har tills på sportfiskemässan på sig att göra klart och skicka in sina bidrag. Juryn kommer inte att veta vem skaparen är så alla kommer att dömas rättvist och opartiskt.

Om mässan! Sun City Predator Show blir Bait Bash! Ur askan från Sun City börjar nu en ny resa med en nytt koncept och nu med en ännu större besättning vid rodret. Det blir en hyllning till hantverket, beten, flugbindning, prylarna och allt där i mellan. Föredrag och fiskesnack. Ett riktigt fiskekalas helt enkelt! Härmed är Bait Bash 2019 sjösatt!! Bara att Boka in helgen 23-24 Februari 2019

Läs mer här -> Bait Bash 2019


 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!