Annons

 i Notiser, Tävling

I helgen som gick har det avgjorts två tävlingar i Swedish Pike Open, Södra Norrland Pike Open och Balticgäddan!

Vinnare av Balticgäddan blev Team Terminator, vi har tyvärr ingen info om vilka som ingick i laget. Bästa SPL-lag i Balticgäddan blev Szczupak Fishing Team, Marcin Lewandowski, Sebastian Castelli och Tomasz Rutecki som varit med i SPL i flera år, det blev en tredjeplats i Baliticgäddan och Szczupak Fishing Team ligger just nu tolva. Förra året blev det en sjundeplats totalt. Bra där!

Södra Norrland Pike Open är också avgjord, tävlingen vanns av Team Waterquake, Tom Hultin, Tommy Pålsson och Stefan Westberg, bästa SPL-lag blev PikeVM med Erik Wallenbrand och Victor Styrman med en tredjeplats i tävlingen. Det här deras första år i SPL. Bra fiskat!

Nu har vi tre avgjorda tävlingar i årets SPL och vi kan se att i ledning just nu har vi Teamnorth, Jan Eklund, Robin Gustafsson och Tommy Forsberg, SPL veteraner som varit med sedan 2020.

För alla resultat i Södra Norrland kolla in fishy.nu och för hela rankinglistan i SPL kolla in pikeleague.se

Om SPL. Swedish Pike League organiserar ca 700 svenska gäddfiskelag i ett rankingsystem. SPL är också kval till SM i Gädda för lag. De 20 högst rankade lagen går automatiskt till SM-final. Tävlingens sponsorer är Abu Garcia (huvudsponsor) samt Leech Eyewear!

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera