Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Serva din motor hos Mojoboats! Nu är det hög tid att boka in service på din motor eller båt så den är redo inför nästa säsong!

– Boka din service innan sista oktober och få 10% rabatt! Service bokas in löpande och måste ej utföras innan sista oktober. Vi bokar in tid och datum som passar dig där du antingen lämnar båten innan eller en fast tid där du kan kan njuta av vårt goda kaffe och kolla in vår butik medan du väntar och sedan tar med dig båten när servicen är klar.

Annons från Mojoboats!

Vi är märkesverkstad Mercury och Evinrude, men utför service och reparationer även på andra fabrikat. Vi har all ny teknik, datorutrustning och specialverktyg för att koppla upp och felsöka och avläsa din motor och vår personal är proffs på att hjälpa dig på bästa sätt. Vidare har vi servicebil och kan hjälpa dig med din båt på plats vid brygga eller hämta och sjösätta di båt.

Vår verkstad har vunnit pris för Customer Excellence på service, reparationer, nyförsäljning och garantiåtaganden av Mercury. Med en kundnöjdhet över 94 Customer Satisfactory Index, CSI-poäng…. Läs och ser mer hos Mojoboats!

Sportfiskeprylar

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera