Annons

 i Mete

Idag är det en helt otrolig dag. Först kommer rapporter om ett makalöst gäddfiske men inte nog med det. Sex braxnar över sex kilo är nästa bedrift! Stephan Nielsen berättar om sin och kamraters bonanza i Rögle… Stort grattis.

//Jan O +FishEco

Jag har under flera år varit på väg till Skåne för att fiska brax, men det har tyvärr aldrig riktigt blivit av…. Nu hade jag ett uppdrag i Danmark och passade samtidigt på att få ett mete på dessa grymma fiskar. Bilen gick Söder ut måndag mitt på dagen och var framme i Rögle vid 4 tiden..

Nils var redan på plats och glad som en spelman. Jag lämnade Grisen min hund Hugo för att slippa trassel i Danska tullen. Vill inte han skall sitta i karantän och annat trams.
Över till Danmark och hämtade alla mina speciallackade trollingskedar och back to Sweden.

Vi satt ett helt gäng på kvällen och snacka skit och hade mycket trevligt. Nils åkte till jobbet på morgonen och jag startade med att tackla upp mina spön och började fiska, nu skulle de upp. Jag fiskade med Pescaviva Majs och Stickmix med Energys legendariska KrillMix, CC Moore´s Krill Extract och massor av andra go sakar från CC Moore.

Första fisken kom redan vid 10 tiden.. 

Läs och se mer här -> Sporting 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera