Annons

 i Notiser

Gäller alla typer av båtfabrikat. Amerikanska som europeiska. Sportfiskebåt som fritidsbåt. Det är många av våra kunder som köper sin första båt av oss och kanske ej är så van att hantera en båt och det som gäller kring sjösättning, underhåll osv.

Därför har vi skrivit ihop denna text som vi lämnar ut till våra bårköpare. Mycket kanske är självklarheter för många, men det finns en hel del tips och information som kanske även den mest erfarne båtkapten kan dra nytta av, så passa på att läs igenom detta!

För att er nya båt ska fungera klanderfritt och hålla sig fin i många år framöver är det av största vikt att ni sätter er in i hur båt, motor och utrustning ska skötas och användas. En bra tumregel vid skötsel av din båt är att ju bättre du tar hand om din nya båt desto längre tid kommer den att hålla sig fin och behålla sitt utmärkta andrahandsvärde under lång tid framöver. Obs detta är ingen instruktionsbok utan ett komplement med lite tips. Läs dina medföljande instruktionsböcker. Här följer några råd och tips för skötsel och brukande.

Läs mer här -> Mojoboats

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!