Annons

 i Notiser

Ska du skriva C- eller D-uppsats i höst eller under våren 2013? Är du intresserad av sportfiske, biologi och fiskevård? Då kan du skriva uppsats hos oss och bidra till mer kunskap inom våra verksamhetsområden.

Sportfiskarna söker ambitiösa studenter som vill skriva uppsats på akademisk nivå inom något av Sportfiskarnas verksamhetsområden. Sportfiskarna kan erbjuda coachning av kunnig och erfaren medarbetare, hjälp med praktiska detaljer kring undersökningar och hjälp att kommunicera resultatet. Du som skriver uppsats på uppdrag av Sportfiskarna får en god inblick i hur det är att arbeta i en ideell miljöorganisation och du blir en del av en utvecklingsinriktad och kunskapsintensiv miljö.

Redan idag skrivs uppsats hos Sportfiskarna: Axel Henckel läser sista terminen på juristprogrammet vid Uppsala universitet och skriver för närvarande en uppsats inom ämnesområdet miljörätt hos Sportfiskarna. Christina Lindhagen, sakkunnig för strömmande vatten har coachat Axel på plats. Axels uppsats handlar om EU:s ramdirektiv för vatten och fokuserar på miljömålet icke-försämring av ekologisk status i ytvattenförekomster.

Hösten 2012 och våren 2013 söker Sportfiskarna uppsatsskribenter inom ett flertal ämnesområden, bland annat inom Rovfiskprojektet.

Läs mer om våra uppsatsämnen här.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera