Annons

 i Ettan, Tävling

SM i Gädda – så mycket mer än bara tävling! Svenska Mästerskapen i gäddfiske 2021 kommer gå av stapeln i Åsunden Ulricehamn den 2:a oktober. Här kommer 40 av Sveriges absolut bästa gäddfiskare tävla om den prestigefyllda titeln som Svenska mästare i Gädda 2021 men inte bara det!

Tävlingen är en klassisk ”Big Five” och rapporteras löpande via tävlingsappen Fishy Live www.fishy.nu. Som besökare kan man följa tävlingen direkt i form av liveklipp på Youtube via FishEcos Youtubekanal och inrapporterade fiskar i realtid på vår storbildskärm samt via fishy.nu. Robert ”Robbo” Jonsson med ”Grabbhalvan” kommer sköta studion direkt live från stora scenen tillsammans med sin sidekick ”Jan-O” från FishEco. Här kommer ni också att få möta en o annan sportfiskekändis!

Det händer saker på scenen hela dagen i forma av direktkontakt med de tävlande och intressanta fiskeprofiler som besöker studion för lite samtal. Ni kommer kunna följa några av teamen direkt online via Youtube men vill man inte missa något så passa på att vara direkt på plats för exklusiva rapporter och bilder.

Förutom Svenska Mästerskapen och vår studio så kan man strosa runt på vår minimässa och kika på allt från båtar till betesbyggare. För de yngre kommer det även anordnas en fisketävling i Brinksdammen av Sportfiskarna. Missa verkligen inte denna fantastiska sportfiskehändelse. Mer info finns på Ulricehamns Fritidsfiskare där det fortlöpande läggs upp info om SM

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!