Annons

 i Press/Reklam

SmartPlug är ett nyutvecklat landströmsintag för att skapa en säkrare och bättre anslutning. En stor landströmsfelkälla är äldre landströmsintag med dålig kontaktyta som skapar spänningsfall, något som i värsta fall kan resultera i brand ombord.

SmartPlug har en kontaktyta som är tjugo gånger så stor som många andra intag på marknaden. Den utökade ytan minimerar risken för glapp, överhettning och kortslutning. 

SmartPlug är snabb och enkel att ansluta, inget vridande krävs. Det är bara att koppla in kontakten likt ett helt vanligt eluttag. En tätning omsluter kontakten som i sin tur låses fast av fyra olika låsmekanismer. Konstruktionen minimerar risken för fukt eller en misslyckad laddning där kontakten åkt ur intaget. 

SmartPlug landströmsintag är vid lansering för Europiska marknaden tillgänglig i en 230VAC 16A modell i rostfritt utförande. Intaget har samma hålbild som många andra kända märken på marknaden för att underlätta en uppgradering. Honkontakten för montering på landströmskabeln finns i ett utförande i orange plast och kommer inom kort även att finnas komplett med 25m kabel. SmartPlug intag och SmartPlug kontakt levereras var för sig eller i en sats med båda enheter.

Rekommenderat cirkapris på komplett sats med SmartPlug intag och SmartPlug kontakt är 2295,-

Se mer information om SmartPlug:
http://www.comstedt.se/innovativ-teknik/smartplug och http://smartplug.com/

Om företaget SmartPlug systems:
SmartPlug Systems är ett privatägt amerikanskt företag som specialiserat sig på strömförsörjningssystem. Det grundades 2007 och ligger i Seattle, WA. Dess flaggskeppsprodukt, SmartPlug, är en patenterad kontakt/intag vars mål är att ersätta nuvarande system för husvagnar, husbilar och båtar samt en mängd specialfordon och diverse industriella applikationer.

Om företaget Comstedt:
Jan Comstedt AB är en väl etablerad distributör på den svenska marinmarknaden och grundades 1983. Företaget omsätter idag ca. 95 miljoner med arton anställda. Sedan 1999 drivs och ägs bolaget av syskonen Anna och Mats Comstedt samt Magnus von Barth. Jan Comstedt AB är generalagent för många välkända varumärken som Seastar Solutions (tidigare Teleflex Marine), Lewmar, Jabsco, Rule, Lectrotab, TBS electronics, CombiLock, Humminbird, MinnKota, Cannon, Fusion, Navicom, Fell Marine och Shakespeare, SmartPlug.

För ytterligare information kontakta:

Mats Comstedt

e-mail: mats@comstedt.se

+46 31 775 65 21

+46 708 42 03 90

 

Jan Comstedt AB

Box 12022

SE-402 41  Göteborg

+46 31 775 65 30

+46 31 24 53 17

www.comstedt.se

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!