Annons

 i Vertikalfiske

Förra och samtidigt första nummret av FiskeFebers specialtidning Predator tycker jag personligen var den kanske mest intressanta fisketidning jag någonsin läst. Fullspäckad med det absolut senaste i tillvägagångssätt och metoder för att lura våra rovfiskar. Nu är det dax för uppföljaren.

Även detta nummer lovar stort. Jag vet med bestämdhet att Jörgen Larssons avslöjanden om hur man fiskar en jiggfluga både på botten och pelagiskt definitivt kommer att förhöja mitt eget gösfiske under 2011. Jag ser också framemot att läsa de artiklar som handlar om abborrfiske. Det känns på något sätt som om just abborren börjat tappa lite i uppmärksamhet, vilket den inte förtjänar på något sätt… Nåväl, håll utkik, Predator finns snat i din brevlåda annars finns den hos närmaste tidningshökare.

//Jan O +FishEco

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera