Annons

 i Press/Reklam

Söder Sportfiske AB är ett av Nordens snabbast växande Sportfiskeföretag med fysisk butik på Hornsgatan 148 i Stockholm och e-handel som går under namnet Sportfiskeprylar.se. Idag sysselsätter Söder Sportfiske 11 heltidsanställda och har planer på att fortsätta sin kraftiga expansion. 

Söder Sportfiske AB har tom. dagensdatum ägts till lika delar av Pierre Reif, Henrik Sandahl och Nicklas Jonsson. Pierre Reif avyttrar F r o m 21/7 2015 sina akter i Söder Sportfiske AB till Nicklas Jonsson och Henrik Sandahl. Därmed så kommer Söder Sportfiske/Sportfiskeprylar.se att ägas till fullo av Nicklas Jonsson och Henrik Sandahl med en 50/50 fördelning.

Nicklas och Henrik är de ägare som jobbat aktivt i bolaget, Nicklas som VD och Henrik som butikschef medan Pierre har figurerat mer i bakgrunden och inte har haft en operativ roll i bolaget under senare år. Pierre har de senaste 20 åren framgångsrikt varit verksam på heltid som Sportfiskeguide samt haft engagemang i andra bolag i vilka han nu kommer kunna fokusera mer på framöver då  han väljer att sälja av sitt ägande i Söder Sportfiske.

Nicklas och Henrik har fortsättningsvis stora planer för Söder Sportfiske och målet är att satsa mer på utlandet efter att ha tagit den ledande positionen på sportfisket i Sverige. Man kommer även fokusera ännu mer på utvecklingen av egna sportfiskeprodukter samt fortsätta rekryteringen av riktigt duktig personal som brinner för fisket och service. Fokus kommer att ligga på att vara ett stabilt, tryggt och kapitalstark bolag. Söder Sportfiske ska fortsätta ligga i framkant, sätta trender och fortsätta vara den där proffsbutiken där man som kund alltid hittar det senaste och målet är att alltid, oavsett säsong ha en välfylld butik/webshop. 

”Det känns såklart tråkigt att Pierre lämnar Söder Sportfiske men vi är fortfarande mycket goda vänner och bägge parter är nöjda med affären, det är det viktigaste. Vi kommer trots att Pierre inte längre tillhör ägargruppen fortsätta vårt samarbete och hjälpa varandra. Pierre kommer även fortsättningsvis att vara verksam som en av Sveriges främsta Sportfiskeguider och vara fortsatt knuten till Söder Sportfiske genom sin guideverksamhet” Säger Nicklas Jonsson och Henrik Sandahl.

”Jag har ju varit med sedan starten 2005 och det  är självklart vemodigt samtidigt som det känns som rätt steg att ta för mig nu med kommande kapitalkrävande sidoprojekt framöver. Vi är nöjda och glada allihop vilket känns bra, Nicklas och Henrik är mycket goda och nära vänner till mig och det kommer vi fortsätta att vara. Det kommer även att bli ett fortsatt samarbete mellan Mig och Söder Sportfiske, Nicklas & Henrik eftersom vi fortfarande kommer vara verksamma i samma bransch i och med min guideverksamhet. Min ambition är ju givetvis att även i framtiden vara en god ambassadör och samarbetspartner för/med ett bolag som ligger mig oerhört varmt om hjärtat. Säger Pierre Reif


Kontakt:

Söder Sportfiske AB

Nicklas Jonsson, VD/ägare

Henrik Sandahl, Butikschef/ägare

info@sportfiskeprylar.se

Pierre Reif, width=0070-975 54 86

pierre.reif@tele2.se

 

PS, inte missa senaste numret av +MagazineFishEco!

Läs på dator här -> +MagazineFishEco

Läs på platta eller tele här -> Qiozk.com

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!