Annons

 i Press/Reklam

Söder Sportfiske AB investerar och expanderar verksamheten genom utbyggnad av såväl butik som lageryta för att kunna möta den ökande efterfrågan i fysiska butiken samt e-handel Sportfiskeprylar.se. Den nuvarande butiken är fylld till bredden med fiskeprylar och i oktober 2016 tas grannlokalen på Hornsgatan över och arbetet med att sammanfoga de två butikerna till en gemensam börjas.

Utöver detta utökas lagret genom ytterligare en lokal, vilket gör att Söder Sportfiske kommer att bestå av 700m2 butik och lager mitt i centrala Stockholm. Utbyggnaden kommer möjliggöra ett bredare sortiment av kläder, flugfiske samt trolling för att kunna möta den ökande efterfrågan inom dessa segment. 

Söder Sportfiske är idag stolt arbetsgivare till 13 heltidsanställda som alla brinner för sportfiske. Omsättningen har femdubblats sedan 2010 och Söder Sportfiske har en ledande roll bland sportfiskehandlarna i Skandinavien. Företagets affärsidé är att sälja kvalitetsprodukter till rätt pris. Både nybörjare och proffs kan lita på att få rätt produkter anpassade för sitt fiske. 

Söder Sportfiskes e-handel Sportfiskeprylar.se har, sedan införandet av ett affärssystem som uppdateras i realtid, halverat leveranstiden till kund samt har idag en leveranskapacitet på 98,4 procent. Genom den nu fördubblade lagerytan kommer Söder Sportfiske kunna fortsätta förbättra dessa siffror ytterligare. 

Söder Sportfiske ägs och drivs av Henrik Sandahl och Nicklas Jonsson som under 2014 och 2015 köpt ut tidigare delägare och nu tillsammans äger 100%. I butiken på Hornsgatan 148 serveras tips och trix av motiverad och kunnig personal. 

Kontakt: 

Nicklas Jonsson, Söder Sportfiske

Henrik Sandahl, Söder Sportfiske

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!