Annons

 i Press/Reklam

Söder Sportfiske förvärvar sportfiskemärket Eastfield Lures! Efter förvärvet ingår nu Eastfield i Söder Sportfiskes egna varumärkesgrupp vilket stärker både erbjudandet och kompetens i bolaget.

Eastfield Lures grundades 2013 i Åkersberga, av betesbyggaren Jacob Magnusson där man nu har en egen betesbyggarverkstad och lager. Mest kända för sina fantastiska beten Wingman, Viper och Tomcat som tillverkas för hand och målas i verkstan i Åkersberga.

För att kunna möta efterfrågan fabrik tillverkas vissa modeller utanför Sverige. I produktportföljen ingår även fiskespön och andra tillbehör där man fortsatt ställer höga krav på materialval och hög kvalitet. Eastfield har en stor ”fanbase” och många duktiga sportfiskare, sk. pro-staffs, knutna till sig vilka även är med och testfiskar och tycker till om produkterna. Betesbyggarverkstan möjliggör nu för Söder en ny nivå på produktutveckling och möjlighet att lyfta det Svensktillverkade ytterligare.
– Eastfield Lures är ett fantastiskt varumärke som under många år har varit framgångsrika i att ta fram fångstgivande och innovativa sportfiskeprodukter som vi sportfiskare fullkomligt älskar.
Eastfield ligger under premiumsegmentet för sportfiskeprodukter där man hela tiden satsat på kvalitet och finish vilket passar in hos oss bra. Vi ser verkligen fram emot att utveckla Eastfield tillsammans med varumärkets grundare och befintlig personal, säger Nicklas Jonsson, vd på Söder Sportfiske, i en kommentar.
– Efter att ha drivit bolaget med små medel är vi nu redo att ta nästa steg och då föll det sig naturligt att sälja till Söder Sportfiske som är vår första och största kund som även varit värdefullt bollplank under hela resan.
Vi har haft en nära och bra relation i många år och Söder kommer kunna hjälpa oss att förverkliga våra drömmar, dvs att kunna gasa och ta fram de produkter som vi alltid velat men inte riktigt haft muskler att fullfölja.

Vi har otroligt mycket idéer som vi vet kommer uppskattas av sportfiskare runt om i världen, nu får vi chansen att göra detta, Jacob Magnusson, grundare till Eastfield Lures.

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!