Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Söder Sportfiske lanserar lokalt i Frankrike, Danmark och Norge. Via sajterna sportfishtackle.fr, sportfishtackle.dk och sportfishtackle.no lanserar Söder Sportfiske idag lokalt på ytterligare tre marknader.

Sedan drygt två år tillbaka säljer Söder Sportfiske internationellt via varumärket sportfishtackle.com. Från denna plattforms köpmönster har bolaget kunnat identifiera särskilt intressanta lokala marknader med rätt förutsättningar, vilket sedan lett fram till lanseringar av landsspecifika sajter på lokalt språk i Tyskland, Finland och Nederländerna. Detta följs nu upp med lokala sajter även i Frankrike, Danmark och Norge – marknader där Söder Sportfiskes bedöms ha en tydlig potential.

“Vi utvärderar löpande ytterligare lokala marknader med särskilt stor potential. Strategin bygger på att hitta långsiktigt rätt förutsättningar, där vi i fas ett kan plocka lågt hängande frukter på ett kostnadseffektivt sätt. Analys av affärsdata från sportfishtackle.com tillsammans med god kunskap om respektive marknads förutsättningar har lett fram till att vi idag lanserar lokalt i Frankrike, Danmark och Norge. Vi börjar nu på allvar sätta vårt fotavtryck ute i Europa, och jag ser en stor potential att få hävstång på allt det arbete som vi gjort i Sverige över åren på detta sätt”
säger Jonas Franzén, tf VD för Söder Sportfiske.

Kontakter
Jonas Franzén, tf VD, jonas.franzen@sportfiskeprylar.se, +46(0)70 7128544
Erik Nordén, CFO, erik.norden@sportfiskeprylar.se, +46(0)70 7143616
Söder Sportfiskes Certified Adviser är FNCA Sweden AB.
Du vet väl att du kan läsa alla fiskenyheter gratis på appen FishBrain Ladda ner Fishbrain här 

Sportfiskeprylar

 

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera