Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

Många nyheter från Gunki  & Illex kommer att finnas i Söder Sportfiskes monter på Sportfiskemässan i Älvsjö den 18-20 mars.

Kom och bli inspirerad och vägledd av skickliga sportfiskare som Martin Wasberg och Oskar Forsberg från Team Gunki och Manuel Fyrestam från Team Illex .

Bland många nyheter som kommer att presenteras sticker Dexter shad UV ut som en av de mer spännande och innovativa.

För att se Dexter UVs gång klicka här https://youtu.be/aw5Tz0btC7E

Grundtanken i detta koncept är att öka betets synlighet för fisken vid sämre ljusförhållanden (t ex vid fiske i grumliga eller färgade vatten, vid skymning och gryning, etc.) och därmed också öka dina fångster.

Dexter shad UV har tagits fram av Illex i samarbete med Kay Steinwerth (https://www.facebook.com/kay.steinwerth ) som är en mycket respekterad gädd- och gös guide hos guideföretaget Team Bodden -Angeln verksamma i välkända gäddparadiset Rugen (www.bodden-angeln.de ).

Till sin konstruktion är Dexter shad UV handgjutet, dels för att åstadkomma en mer följsam och naturlig gång men även för att handgjutningen är en förutsättning för att skapa flera färglager som ger tydligare konstraster & reflexer som inte går att åstadkomma med vanlig sprutlackering.

Alla beten är dessutom under själva tillverkningsprocessen impregnerade med Nitro Booster.

Då de 6 olika färgerna som finns i programmet är tänkta till olika ljusförhållanden rekommenderar vi att du följer Kays vägledning , en slags DEXTER SHAD UV ”kompass” som ger dig tips om när du ska använda dig av de olika färgerna för bästa möjliga resultat. Dexter UV finns i versionerna 15-20 och 25cm .

Klicka här för mer info http://www.splashfishing.com

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!