Annons

 i Press/Reklam

Spinlocks Deckvest är allmänt känd för att vara den första räddningsvästen inom fritidssektorn som utvecklats med personlig skyddsutrustning i åtanke och vars syfte är att faktiskt förbättra användarens möjlighet att utöva sin sport, istället för att vara ett nödvändigt ont.

Nu är det dags att låta den kommersiella marina sektorn ta del av Deckvests prisbelönta prestanda, oöverträffade komfort och passform. Spinlock lanserar Deckvest SOLAS 275N, anpassad till kraven för den kommersiella marina sektorn. Nu behöver inte en SOLAS-godkänd räddningsväst längre vara tröttsam och klumpig att bära. Nya Deckvest SOLAS är utformad för daglig, kontinuerlig och bekväm användning under långa arbetspass.

Deckvest SOLAS uppfyller senaste standard 2010 SOLAS MSC200 (80). Västen är formsydd för att följa axlar och skuldror utan att belasta dessa. 275N flytkraft och dubbla SOLAS luftkammare med automatisk uppblåsning UML Mk5, 2x60g CO2-cylindrar med antikorrosionsbehandling. Luftkammaren ger ett högt och säkert flytläge i vattnet. Dubbla grenband och flytande sk Buddy Line. Slitstarka och tåliga material som tål tuffa tag. Enkel att ta på sig och lätt att justera. PylonTM högintensivt nödljus ingår.

Deckvest SOLAS är förberedd för att kompletteras med sprayhood och Spinlock Chest Pack bröstväska.

Rek pris från 4620:- inkl moms

För ytterligare information kontakta:

LIROS Skandinavia AB

width=0+46 31 915200

info@lirosropes.se

www.lirosropes.se

Välkomna till LIROS – Unlimited Rope Solutions

Tågvirkesleverantören LIROS grundades av familjen Rosenberger för 160 år sedan. Det är ingen tillfällighet att LIROS-tågvirke används i Olympiska Spelen, America’s Cup, Volvo Ocean Race, Match Tour worldwide och i många andra sammanhang där det är världsstjärnor och professionella seglare som själva väljer den finaste utrustning de kan tänka sig.

 Bifogade filer

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!