Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Börja det nya fiskeåret med att få cash back under kampanjen för Lowrance® HDS Ultimate Fishing System

Med början den 10 januari fram till den 31 mars 2022 kan sportfiskare spara 1000 SEK på HDS LIVE™ 7-ekolodsdisplayer, 2000 SEK på HDS LIVE 9, 3000 SEK på HDS LIVE 12, 4000 SEK på HDS LIVE 16, plus ytterligare 2000 SEK i cash back när de köps tillsammans med ActiveTarget™ Live-ekolod, Ghost®-trollingmotor, HALO®-radar (24, 20+ eller 20) eller Lowrance autopilot.

Lowrance HDS Live är hjärtat i Ultimate Fishing System och ger fullständig integration från för till akter, oavsett om du fiskar i insjöar eller saltvatten.

• Mer information om HDS Ultimate Fishing System finns på www.lowrance.com/ultimate-fishing-system
• Mer information om HDS Ultimate Fishing System kampanjen finns på www.lowrance.com/offers.

Om Lowrance
Lowrance® är en del av Navico, en division inom Brunswick Corporations (NYSE: BC) Advanced Systems Group, och är ledande inom marinelektronik och ekolodsteknik sedan man uppfann det första konsumentekolodet 1957. Det har en varumärkesportfölj med produkter som är avsedda att hjälpa sportfiskare hitta och fånga mer fisk, som de branschledande plottrarna och ekoloden HDS Live™, Elite FS™ och Hook Reveal™, ekoloden ActiveTarget™ och Active Imaging™ och trollingmotorerna Lowrance Ghost™. Lowrance distribueras i fler än 100 länder över hela världen. Mer information finns på lowrance.com.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera