Annons

 i Notiser, Tävling

Dax för uppdatering av Sveriges tuffaste fisketävling, Svenska Specimentävlingen. Den här gången kan vi njuta av bland annat spektakulära kanadarödingar! Här kommer rapport från tävlingsgeneralen Svante Otter!

– Tjena då va det dax för en ny uppdatering i Svenska Specimentävlingen, det har varit lite skralt med uppdateringar här på Facebook nu under semestern, har varit fullt upp med annat. I lagtävlingen har Specimennätverket ett stark grepp förstaplatsen och ligger på stabila 1373poäng, på 2:a platsen hittar vi C4 Specimen på 899poäng tätt följda av Mad Specimen på 3:de platsen som endast ligger 4 poäng efter på 895poäng , sjuk kamp om andra platsen.

I den individuella tävlingen ligger nu Mikael Gustafsson i täten igen och har fiskat bra och har fått en lucka till dom nedanför, Micke ligger nu på fina 515poäng, på 2:a platsen hittar vi Andreas Pling Åkerlund på 409poäng, efter honom på plats 3 hittar Christoffer Jansson på 334 poäng , det är väldigt spännande i den individuella tävlingen då den svänger rätt mycket. Lägger upp ett gäng bilder på fina fiskar från veckan som gått. För alla bilder och listor och ställningar är det bara att surfa in på hemsidan

Sportfiskeprylar

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera