Annons

 i Notiser

Under det kommande höstlovet erbjuder Sportfiskarna roliga och kostnadsfria fiskedagar för barn och ungdomar på 10 orter runt om i Sverige.

För tredje året i rad arrangerar Sportfiskarna spännande naturaktiviteter i den friska luften för landets barn och ungdomar. I år växlas den nationella satsningen på Höstlovsfiske upp från 5 till hela 10 orter – Karlshamn, Sjöbo, Växjö, Jönköping, Göteborg, Skövde, Karlstad, Eskilstuna, Stockholm och Timrå. Den lokala arrangören är våra regionkontor, distrikt och klubbar.

Upplägget är enkelt, det är bara att ta med kompisen eller föräldrarna och dyka upp. Spön och bete finns på plats. Väl där väntar en dag med fiske, korvgrillning och kringaktiviteter. Dessutom får alla deltagande barn och ungdomar ett gratis prova-på-medlemskap i Sportfiskarna.

– Höstlovet är barnens tid. Det är också en väldigt trevlig period för fiske. Genom vår satsning på höstlovsfiske kan vi med hjälp av våra ideella eldsjälar ge hundratals barn och ungdomar möjlighet att komma ut och prova på en ny aktiv och spännande fritidssysselsättning. Jag har svårt att tänka mig ett bättre lovalternativ till stillasittande och inomhusvistelse, menar Sportfiskarnas nationellt ungdomsansvarige Oscar Trowald.

//Sportfiskarna

Mer information här –> Sportfiskarna 

//Sebastian + FishEco

Ps, du har väl inte missat senaste numret av +MagazineFishEco

Läs på dator här -> +MagazineFishEco

Läs på platta eller tele här -> Qiozk.com

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!